INTERIOR & WOOD | PRAHA

Rekonstrukce na klíč

Rekonstrukce na klíč bytových a nebytových prostor. Pokoje, kuchyně, koupelny, byty, domy a komerční prostory. Provádíme celkové rekonstrukce bytů a interiérů.

Proměňujeme prostory s láskou a profesionalitou

Naše společnost má více než 11 let zkušeností.

INTERIORWOOD

Jaké druhy rekonstrukce existují

Vestavěné skříně na míru | Kvalitní kuchyně na míru | Sauny na míru | Výroba schodišť a zábradlí | Dekorativní stěnové panely | Rekonstrukce na klíč

STANDARDNÍ

Částečná rekonstrukce | Rekonstrukce na klíč

Částečná rekonstrukce je proces obnovy a osvěžení interiéru bez provádění velkých stavebních nebo rekonstrukčních prací.
Částečná rekonstrukce je vhodná pro účely obnovy vzhledu a funkčnosti prostorů prostřednictvím částečných změn, jako je vymalování stěn, výměna podlahy, montáž nových svítidel nebo obnova nábytku.
Hlavním cílem částečné rekonstrukce je dodat místnosti svěží a upravenou podobu, zlepšit její estetické kvality a vytvořit příjemné prostředí.
Částečné rekonstrukce je dále často zapotřebí před pronájmem nebo prodejem nemovitosti za účelem přilákání potenciálních kupujících nebo nájemníků a zvýšení její tržní hodnoty.
Základní fáze částečné rekonstrukce mohou zahrnovat přípravné práce jako je čištění a broušení povrchů, nanášení nových vrstev barev na stěny a strop, výměna nebo leštění stávající podlahy, montáž nových svítidel a výměna nábytku podle potřeby.

Vestavěné skříně na míru | Kvalitní kuchyně na míru | Sauny na míru | Výroba schodišť a zábradlí | Dekorativní stěnové panely | Rekonstrukce na klíč

STANDARDNÍ

Kompletní rekonstrukce | Rekonstrukce na klíč

Kompletní rekonstrukce je proces obnovy prostorů, který zahrnuje provedení významných změn struktury a uspořádání nemovitosti.
Kompletní rekonstrukce nejen dodává místnosti nový vzhled, ale také zlepšuje její funkčnost a bezpečnost. Může zahrnovat kroky jako jsou vytváření nových prostor, změna velikosti a tvaru místností, montáž nových oken a dveří, obnova systémů vytápění, klimatizace a ventilace apod.
Hlavním cílem kompletní rekonstrukce je zajištění dlouhodobého a udržitelného provozu prostoru. Kompletní rekonstrukce se provádí v případech značného opotřebení, poškození nebo zestárnutí nemovitosti. Kompletní rekonstrukce může být také provedena za účelem změny funkčního účelu místnosti nebo jejího uvedení do souladu s aktuálními standardy a požadavky.

Rekonstrukce na klíč

PREMIUM

Kompletní rekonstrukce | Rekonstrukce na klíč

Kompletní rekonstrukce „Premium“ je proces kompletní rekonstrukce a obnovy prostor, který zahrnuje významné změny struktury a uspořádání nemovitosti. Vyžaduje značné finanční investice a může zahrnovat práce, jako jsou výměna základů, přestavba zdí, výměna sanitárních a elektrotechnických systémů a změna povrchových úprav.
Mezi hlavní fáze kompletní rekonstrukce „Premium“ patří zejména analýza stavu nemovitosti, vypracování projektu, získání potřebných povolení a dokumentace, demontáž stávajících konstrukcí, provádění stavebních prací, výměna systémů a komunikací a také dokončovací práce.
Je důležité si uvědomit, že velké opravy jsou složitější a časově náročnější proces než opravy u částečné rekonstrukce. Vyžadují profesionální přístup a plánování, stejně jako dodržování stavebních předpisů a bezpečnostních požadavků.

FÁZE

Pracovní fáze

Kroky pro produktivní spolupráci

Poradenství a plánování:

V této fázi sjednáváte schůzku se zástupci společnosti, během které budou probrána vaše přání a potřeby týkající se rekonstrukce prostor. Můžete probrat design, rozpočet, termíny pro odevzdání prací a další detaily vašeho projektu. Na základě schůzky a odborných rad ze strany firmy bude vypracován plán rekonstrukce a předběžný rozpočet.

Podpis smlouvy a zahájení práce:

Pokud nabídka společnosti vám vyhovuje a jste připraveni rekonstrukci začít, podepíše se smlouva, ve které budou specifikovány podmínky spolupráce, cena práce a další podstatné otázky. Pak začnou práce na přípravě prostor k rekonstrukci, včetně demontáže, vyklizení, nákupu materiálu apod.

Provedení práce:

V této fázi probíhají hlavní rekonstrukční práce. V souladu s plánem rekonstrukce a s přihlédnutím k dohodnutým detailům, společnost začíná vyměňovat, instalovat, opravovat a zpracovávat různé části prostoru. Práce jsou prováděny pod dohledem specialistů a v souladu se stavebními předpisy a bezpečnostními požadavky.

Dokončení projektu a odevzdání práce:

Po dokončení rekonstrukce firma provede závěrečné kontroly a odstraní případné drobné nedostatky. Poté vám budou předány hotové prostory na základě podepsaného protokolu o provedených pracích. Pokud všechny smluvní požadavky budou splněny a finanční záležitosti s klientem vyřešeny, je projekt považován za dokončený.

Záruka:

Jedná se o záruku na kvalitu provedených prací, která zahrnuje povinnost odstranit případné závady nebo problémy spojené s rekonstrukci po dobu 1 roku po dokončení oprav. Zaručujeme kvalitu použitých při rekonstrukci prostor materiálů. To znamená, že pokud se vyskytnou problémy s kvalitou materiálů, společnost se zavazuje je vyměnit nebo opravit v průběhu záruční lhůty.

Pro více informací neváhejte nás kontaktovat

Přejete si probrat detaily?

INTERIOR&WOOD

Ukázky našich prací | Rekonstrukce na klíč 

Rekonstrukce na klíč. Obkladačské práce v Praze.
Rekonstrukce na klíč
Rekonstrukce na klíč
Rekonstrukce na klíč

INTERIOR&WOOD

Proč pracovat zrovna s námi

Profesionalita a zkušenosti

Jsme tým vysoce kvalifikovaných a zkušených odborníků, který je připraven poskytnout vám odborné služby v té nejvyšší kvalitě. Naše zkušenosti v oboru rekonstrukce prostorů nám umožňují provádět i ty nejnáročnější práce.

Osobní přístup

Uvědomujeme si, že každý projekt je individuální a snažíme se nabídnout naším zákazníkům řešení na míru, která budou co nejvíce odpovídat jejich potřebám a rozpočtu. Pozorně si vyslechneme vaše přání a budeme se snažit překonat vaše očekávání.

Kontrola kvality

Ve všech aspektech naší práce dodržujeme vysoké standardy kvality. Pečlivě vybíráme materiály, spolupracujeme s důvěryhodnými dodavateli a kontrolujeme každý krok procesu rekonstrukce, abychom zajistili působivé a uspokojivé výsledky pro naše zákazníky.

Termíny a rozpočet

Chápeme, že čas a peníze jsou pro naše klienty důležité. Vynakládáme proto maximální úsilí, abychom práce dokončili včas a v rámci dohodnutého rozpočtu. Vážíme si vaší důvěry a snažíme se vytvořit transparentní a předvídatelné podmínky spolupráce.

Široká nabídka služeb

Nabízíme široký výběr rekonstrukčních služeb, včetně demontážních, dokončovacích, elektroinstalačních, instalatérských prací, montáže ventilačních systémů a dalších služeb. Můžete se na nás plně spolehnout ve všech otázkách týkajících se rekonstrukce a získat od nás kompletní řešení pro vaše prostory.

Dobré jméno

Dbáme na naše dobré jméno spolehlivého a zodpovědného partnera. Většina našich klientů k nám přichází na základě kladných recenzí a doporučení. S našimi klienty se snažíme budovat dlouhodobé vztahy založené na důvěře a vzájemné výhodě.

Vestavěné skříně na míru | Kvalitní kuchyně na míru | Sauny na míru | Výroba schodišť a zábradlí | Dekorativní stěnové panely | Rekonstrukce na klíč

Často kladené otázky

• Určení výše rozpočtu na rekonstrukci prostor závisí na mnoha faktorech – velikosti prostoru, náročnosti rekonstrukce, zvolených materiálech a službách. Doporučuje se vypracovat podrobný plán oprav včetně všech nezbytných prací a nákladů a odhadnout cenu každého kroku. Pomůže vám to určit váš celkový rozpočet a v případě potřeby ho upravit. Pro odhad výše nákladů na rekonstrukci doporučujeme vám zavolat našemu specialistovi. Konzultace s odborníkem vám ušetří čas, a tím pádem i vaše peníze. Za zmínku stojí, že poskytujeme možnost bezplatné konzultace po telefonu. A pokud si u naší společnosti objednáte rekonstrukční práce, provedeme měření vašich prostor a poskytneme technické poradenství zcela zdarma.

  • Při výběru materiálů pro rekonstrukci místnosti je důležité si vzít v potaz jejich kvalitu, styl a funkčnost. Využijte internet, katalogy a návštěvy obchodů k průzkumu různých nabídek a přečtení recenzí. Dbejte také na kompatibilitu materiálů s podmínkami místnosti. Například, když řeč je o koupelně nebo kuchyni, je dobré si dát pozor na odolnost materiálů vůči vlhkosti.
  • • Vytvořte podrobný plán rekonstrukce s konkrétními kroky a termíny pro každý z nich. Snažte se předem zakoupit všechny potřebné materiály a vybavení, abyste předešli případným zpožděním. Je také lepší projednat podrobnosti plánovaných prací s dodavateli předem a vytvořit přesné komunikační linky. Připravte se na nepředvídatelné okolnosti a vytvořte si časovou rezervu pro případná zpoždění.
  • Než začnete s rekonstrukcí prostor, zkontrolujte, zda ve vašem případě nejsou vyžadována nějaká povolení nebo dokumenty od místních úřadů. Některé práce mohou vyžadovat stavební povolení nebo souhlas s užíváním pozemku. Pro získání informací o požadovaných dokumentech a povoleních je třeba obrátit se na příslušné oddělení nebo správu pro daný obor.
  • Proces rekonstrukce místnosti obvykle zahrnuje několik fází. V závislosti na rozsahu prací a druhu oprav může jít o plánování a projektování, demolici a demontáž stávajících konstrukcí, stavbu nových příček, elektrikářské práce, montáž hrubé sanitární techniky, malování stěn, tapetování. Je důležité si vytvořit podrobný plán oprav, abyste měli představu o návaznosti jednotlivých fází rekonstrukce a optimálním využití materiálů.
  • Při výběru designu interiéru je třeba přihlížet k řadě faktorů. Jedním z důležitých faktorů je funkčnost místnosti, tedy to, k jakým účelům bude místnost využívána a jaké požadavky musí plnit. Také je třeba vzít v úvahu individuální preference a styl výbavy, stejně jako typ osvětlení, barevné schéma, použití materiálů a nábytku, pro účely vytvoření harmonického a funkčního prostoru.
  • Prodloužit životnost rekonstruovaných prostorů lze pravidelnou údržbou a včasnou opravou drobných závad a poškození. Důležité je také dbát na vlhkost vzduchu a podnikat nezbytná opatření k jejímu zamezení jako je instalace ochranných střešních krytin nebo hydroizolace. Pravidelné čištění a údržba povrchů, jako jsou podlahy a stěny, také pomůže udržet váš prostor v dobrém stavu po dlouhou dobu.
Хотите создать уникальную атмосферу в интерьере? interiorwood
Přejít nahoru