INTERIOR & WOOD

Interiér na míru

Dekorace interiérů, obklady stěn, stropy, podlahy, dokončovací práce, projekty na míru.

Svěřte nám vytvoření dokonalého interiéru a my proměníme váš sen ve skutečnost.

Zkušenosti naší společnosti jsou více než 8 let. Za tuto dobu jsme úspěšně realizovali více než 400 projektů.

DŮLEŽITÉ

Na co si dát pozor

Funkčnost

Určete si cíle a funkce, kterých chcete novým interiérem dosáhnout. Zvažte své potřeby, preference a každodenní rutinu. Zvažte různé aspekty, jako je úložný prostor, osvětlení, práce a odpočinek, abyste vytvořili praktický a pohodlný prostor.

Design a styl

Rozhodněte se, který styl a design nejlépe vyhovuje vašim osobním preferencím a zapadá do celkové koncepce interiéru. Zvažte barvy, materiály, povrchové úpravy, nábytek a doplňky. Zohledněte architektonické prvky místnosti a vytvořte harmonické a estetické prostředí.

Rozpočet a termíny

Určete si rozpočet a stanovte finanční rámec pro zakázkovou výrobu. Zvažte náklady na materiál, nábytek, instalaci a dekorace. S dodavatelem se také poraďte o časovém rámci zakázky a ujistěte se, že odpovídá vašim časovým možnostem.

Interior Wood

Umění, funkčnost, estetika a pohodlí.

Náš přístup je založen na pečlivé analýze vašich potřeb a preferencí a naším cílem je vytvořit prostor, který dokonale odráží váš styl a ve kterém se budete cítit pohodlně a uvolněně. Dbáme také na vynikající kvalitu zpracování a dodržení termínů, aby byl váš nový prostor připraven k užívání přesně na čas.

Nábytek na míru Interior&Wood

INTERIOR&WOOD

Příklady naší práce

Nábytek na míru Interior&Wood
interior&wood
interior&wood
interior&wood
interior&wood
interior&wood
interior&wood
interior&wood
interior&wood

INTERIOR&WOOD

Jak objednat nábytek na míru?

Buď sami, nebo si přizvěte odborníka, změřte si místo, kde plánujete pracovat. Můžete nám zaslat své náčrty nebo hotový projekt. Vyplňte formulář pro zpětnou vazbu nebo nás kontaktujte telefonicky na čísle +420735214074 a ústně uveďte přesné rozměry a požadavky na design, umožní nám to předpokládat rozsah prací a přibližnou cenu a termíny zakázky. Pro vypracování přesné kalkulace a upřesnění rozměrů, materiálů a funkčnosti je nutné zavolat specialistovi naší společnosti.

Přejít nahoru